Adatvédelmi irányelvek

A MagniCharm Bracelet weboldalának adatvédelmi irányelvei elkötelezettek a látogatók személyes adatainak védelme és biztonsága mellett. Ez a dokumentum ismerteti, hogyan kezeljük a személyes adatokat, és milyen intézkedéseket teszünk annak érdekében, hogy megfelelően védjük azokat.

Adatgyűjtés és felhasználás

A MagniCharm Bracelet weboldala nem gyűjt személyes adatokat a látogatóktól, és nem értékesít termékeket. A weboldal kizárólag reklám jellegű, és célja, hogy tájékoztatást nyújtson a MagniCharm Bracelet termékről. Nem kérünk és nem tárolunk személyes adatokat, mint például név, e-mail cím vagy telefonszám.

Adatvédelmi intézkedések

Az adatvédelem és a biztonság kiemelt fontosságú számunkra. Mivel nem gyűjtünk személyes adatokat, nincs szükség további intézkedésekre az adatok védelme érdekében. A weboldal biztonságos és megfelelően karbantartott, hogy megvédje a látogatók adatait.

Adatvédelmi jogok

Mivel nem gyűjtünk személyes adatokat, a látogatóknak nincsenek adatvédelmi jogai a weboldalunkkal kapcsolatban. Ha további információkat szeretne kapni a MagniCharm Bracelet termékről vagy a weboldalunkról, kérjük, látogasson el az 'Rólunk' oldalra.

Adatvédelmi irányelvek módosítása

Fenntartjuk a jogot, hogy időről időre frissítsük ezt az adatvédelmi irányelvet. A változások érvénybe lépésének időpontját a dokumentum tetején jelöljük meg. Kérjük, rendszeresen látogassa meg ezt az oldalt, hogy tájékozódjon az esetleges változásokról.