Rólunk

A MagniCharm Bracelet weboldal egy népszerű és széles körben hirdetett termékeket bemutató internetes portálhálózat része. Célunk, hogy átfogó és megbízható információkat nyújtsunk a MagniCharm Bracelet-ről, egy modern, biomágneses csuklópántról, amely a különböző forrásokból származó fájdalom enyhítésére terveztek.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem vagyunk a MagniCharm Bracelet gyártója vagy forgalmazója, és nem értékesítünk termékeket, valamint nem gyűjtünk személyes adatokat. Célunk, hogy független és objektív információkat nyújtsunk a termékről, hogy segítsünk a vásárlóknak a döntéshozatalban.

A weboldal tulajdonosa egy XYZ Kft. nevű vállalat, amelynek székhelye a következő címen található: 1234 Budapest, Minta utca 5. Ha kérdése van a weboldallal kapcsolatban, kérjük, forduljon hozzánk az alábbi e-mail címeken:

Reméljük, hogy a MagniCharm Bracelet weboldal hasznos információkat nyújt Önnek a termékről, és segít a fájdalomcsillapításra vonatkozó döntéseiben. Köszönjük, hogy meglátogatta oldalunkat, és reméljük, hogy hamarosan újra visszatér.